Santa Anna, en temps de confinament

https://www.ara.cat/opinio/m-victoria-molins-coronavirus-covid-19-confinament-mes-vulnerables_0_2427357354.html

Mossèn Peio, el rector, que no es mou de l’església,  amb un grup de voluntaris joves. Es tracta d’un grup de dotze persones (alguns d’ells havien estat acollits a l’Hospital de Campanya quan vivien al carrer) que avui s’han convertit en col·laboradors imprescindibles. Aquests voluntaris estan albergats a Santa Anna i ajuden en tot el que es necessita. Són ells els que, amb un sentit de solidaritat i lliurament semblant al de tantes i tantes persones –els professionals de la salut i els de serveis que mantenen el nostre país–, ens donen les notícies de tot el que estan vivint. El primer dia ens comunicaren que van ser més de 100 els lots de menjar repartits.